ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

توضیح وزیر بهداشت درباره تصمیم کنکوری ستاد ملی کرونا

توضیح وزیر بهداشت درباره تصمیم کنکوری ستاد ملی کرونا وزیر بهداشت گفت: تصمیم گیری درباره زمان برگزاری کنکور تصمیم وزارتخانه های علوم و بهداشت نبوده است و تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر سعید نمکی امروز در جلسه پرسش و پاسخ مجازی با خبرنگاران در خصوص مباحثی که درباره کنکور ۹۹ پیش آمده و گلایه خانواده های کنکور گفت: ما اعلام نکردیم که کنکور به تعویق می افتد اما وقتی گفتیم که پروتکل های برگزاری کنکور سراسری از کنکورهای ارشد و دکتری سختگیرانه تر شود وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش گفتند که برای رعایت این فواصل و پروتکل سختگیرانه تر نیازمند وقت بیشتری برای مدیریت این سر ریز جمعیت در فضاهای محدود نیاز دارند.

 

وزیر بهداشت گفت: گفته شد که این موضوع باید در ستاد کرونا مطرح شود و مجدد جلسه گذاشتیم. می دانم که خانواده ها در اضطراب بودند و هفته قبل هم خودم به موضوع ورود کردم که باید این موضوع مدیریت شود. اما صحبت کردیم که با دادن فضاهای دانشگاه های علوم پزشکی و سایر مراکز دولتی می توان این مسئله را مدیریت کرد.

 

وی افزود: البته این موضوع در کمتر از ۲۴ ساعت جمع بندی و قرار شد که کنکور در همان تاریخی که گفته شده بود برگزار شود.

 

نمکی افزود: دلیل من برای پروتکل های سختگیرانه تر هم این بود که بچه مدرسه ای که می آید برای کنکور در پختگی رفتار متفاوت است و اگر لحظه ای ماسک اش کنار رفت و بدون ماسک شد هم فاصله سختگیرانه فاصله ایمن تلقی شود

 

وزیر بهداشت یادآور شد: تصمیم نهایی که برای کنکور گرفته شد تصمیم وزارت علوم و وزارت بهداشت نیست، بلکه این تصمیم ستاد ملی کرونا است.

 

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار